Over hairDo & Team

Salon Hairdo opende voor het eerst haar deuren in 2003. Met meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak heeft Debby in haar salon een team van enthousiaste, getalenteerde stylisten opgeleid die haar visie op innovatie en perfectie delen. Met veel aandacht voor een warme en persoonlijke gastvrijheid.

Debby

Mijn naam is Debby en ik ben eigenaresse van Hairdo. Na 10 jaar als haarstyliste gewerkt te hebben bij en voor Petra’s Haarmode heb ik op 1 januari 2003 deze salon overgenomen en zijn we verder gegaan als Kapsalon Hairdo. Ik ben al sinds mijn 16de werkzaam in het kappersvak, wat ik met veel passie doe. Mijn specialisatie is knippen, stylen en föhnen. Mijn opleiding visagie en schoonheidsspecialiste komt goed van pas om het plaatje compleet te maken.

Michelle

Mijn naam is Michelle. Ik werk sinds augustus 2010 bij Hairdo en doe dit 4 dagen per week. Het is belangrijk dat de klanten zich prettig voelen bij mijn in de stoel. En dat we samen tot een mooi eindresultaat komen door goed naar de wensen van de klant te luisteren.

Tamara

Mijn naam is Tamara. Ik ben 4 dagen per week werkzaam bij Hairdo sinds 2017. Ik heb de kappersacademie afgerond. Eigenlijk vind ik elke behandeling leuk. Maar kleurbehandelingen zijn mijn specialiteit. 

Dewi

Mijn naam is Dewi, jong en enthousiast. Ik ben werkzaam bij Hairdo sinds juli 2018 voor 4 dagen per week. Na 2 jaar stage bij Hairdo heb ik mijn opleiding afgerond als allround kapster. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten met een glimlach de deur uit gaan. 

Monique

Mijn naam is Mo en ik werk vanaf 2011, twee dagen per week bij Hairdo. Ik ben op mijn 16de begonnen als hairstyliste. Het is bij mijn in de stoel altijd gezellig maar wel in combinatie met een goed geknipt kapsel als eindresultaat. 

Edith

Mijn naam is Edith. Werkzaam bij Hairdo sinds januari 2003. Hairdo voelt voor mij als een tweede huis. Tegenwoordig werk ik op vrijdag van 09.00 tot 21.00. Mijn specialiteit is kleuren. Ik ga vrijwel iedere uitdaging aan en het kan mijn niet snel te gek genoeg zijn. 

Samen bieden wij u een mix van : 

Vakmanschap en creativiteit

Een beetje chique en gemoedelijkheid

Een streven naar perfectie maar ook gezelligheid

Kwaliteit en betaalbaarheid 

Zodat u de salon verlaat in volle tevredenheid

Foto’s gemaakt door  www.petervogelfotografie.nl